Is dat wat u wilt?
Dan maken we dat!

Komen tot een ontwerp

U wilt een keuken, een kastenwand, een meubelstuk, precies zoals u in gedachten heeft. Want waarom zou u veel geld uitgeven voor iets dat het nét niet is? In een, twee, of misschien wel vier gesprekken krijgen we helder hoe het eruit moet zien en komen we tot een ontwerp. Dat vertaal ik voor u in een 3-D tekening en in een kostenraming.

Afwerking, opbouw, degelijkheid

Elk meubel maak ik zoals ik het zelf zou willen hebben. Daarmee doel ik voornamelijk op de afwerking, de opbouw en de degelijkheid, want hierin doe ik geen concessies. Ik gebruik materialen van een hoge kwaliteit, zodat ik weet dat u er geen omkijken naar heeft. Elke la en elke deur moet immers ook na jarenlang gebruik nog recht en soepel openen en sluiten.

In een, twee, misschien wel vier gesprekken
krijgen we helder hoe het eruit moet zien

Vertrouwen en verwachtingen

Mijn manier van werken, vraagt veel van uw vertrouwen. Daarvan ben ik mij zeker bewust. Ik betrek u regelmatig bij het proces en laat u weten waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe. Ook ben ik er open over als ik iets bij voorbaat niet zie zitten. Want ik wil uw verwachtingen waarmaken en anders kan ‘nee’ ook een antwoord zijn. Daar ben ik helder over.

De puzzel past in elkaar

Ik ga ervan uit dat iedere vakman z’n specialiteit heeft. Daarom overleg ik met elektricien en installateur en stem de details af met alle betrokkenen. Is het project klaar voor de spuiterij, dan nodig ik u uit in mijn werkplaats. Daar bouw ik alles helemaal op, zodat u het ruwe plaatje daadwerkelijk ziet. Uiteindelijk past de puzzel bij u thuis in elkaar.

Goed doordacht

Gekscherend zeg ik wel eens: ‘Ik maak alles twee keer’, en zo is het eigenlijk wel. Eerst maak ik uw project op papier, daarna in het echt. Heb ik iets op papier niet goed doordacht? Dan kom ik dat later zelf tegen. Dat geldt eigenlijk voor alle stadia in het proces. En juist omdat ik improvisatie wil voorkomen, heeft u daar plezier van. Met maatwerk interieur in alle opzichten.

Onder de indruk over de mogelijkheden? Of heeft u nog vragen? Ik luister graag naar uw wensen en ideeën, zodat we samen uw interieurwens kunnen realiseren.

Uw ideeën concreet maken?

Laten we kennismaken. We stemmen de verwachtingen af en krijgen al snel duidelijk of en hoe ik uw plannen kan uitwerken. Van tekening tot een offerte, van uitmeten tot plaatsen, u kunt alvast rekenen op mijn persoonlijke betrokkenheid en mijn vakmanschap.

Contactpagina
© 2024 Dieker Maatwerk Interieur | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Door Doreen | Technische realisatie Sieronline B.V.