Werken op de millimeter,
dat hoort bij mij

De match

Bouwtechniek. Dat leek me helemaal dé opleiding voor mij. Maar al op mijn snuffelstage bleek de bouwplaats niet mijn werkplek. Anticiperen op het hier en nu, de omstandigheden en beschikbaarheden, daar werd ik niet gelukkig van. Hoe kon ik de kwaliteit leveren die ik wilde leveren? Interieurbouw bleek de match voor mij, daar kan ik een project tot in de puntjes uitdenken, voorbereiden en inpassen. Werken op de millimeter in plaats van op de centimeter, dat hoort bij mij. De opleiding Interieurbouw volgde.

 

Waar mensen blij van worden

In mijn stages deed ik ervaring op in ontwerp, tekenen, werkvoorbereiding en constructie. Ook leerde ik hoe breed interieurbouw is en hoe elke tak daarbinnen weer andere technieken, andere eisen kent. In de jaren die volgden verbreedde ik mij bij verschillende bedrijven – tot ik besloot een ‘uitstapje’ te maken naar Technisch Vastgoedbeheer. Regelen, organiseren, vastleggen en controleren, wat was dat leerzaam. Het werd me duidelijk dat ook die vaardigheden bij mij horen. Maar toch. Ik miste het ambachtelijke, het fysieke werk: Mooie dingen maken waar mensen blij van worden.

 

Mijn bedrijf, dat ben ik

Met de start van Dieker Maatwerk Interieur viel alles samen. Mijn bedrijf maakt het mogelijk te doen waar ik plezier in heb en waar ik voldoening uit haal. Mijn bedrijf, dat ben ik en ik ben mijn bedrijf. Dat betekent dat ik werk zoals ik dat logisch vind: In overleg, met goede communicatie en duidelijke afspraken – die ik netjes bevestig. Gaat er iets mis? Dan vinden we een oplossing. Zijn er open eindjes? Die werk ik af. Maar ik houd niet van verrassingen, tenminste, niet zulke verrassingen en daarom sta ik vooraf even stil, denk ik vooruit. Zo vang ik die verrassingen zo veel mogelijk af.

 

 

Mooie dingen maken waar mensen
blij van worden

Kwaliteit daar sta ik voor

‘Wauw, helemaal fantastisch’, dat is de beste reactie die ik krijgen kan. Of: ‘Het is nog mooier geworden dan ik had gedacht’. Dat doet me veel plezier en dat geeft me voldoening. Met bescheiden trots kan ik zeggen dat ik deze reacties ook krijg. Daar doe ik dan ook m’n stinkende best voor. In m’n hoofd ben ik altijd bezig met m’n project. Kwaliteit, daar sta ik voor, daar doe ik geen concessies aan. En bij die kwaliteit hoort een bepaalde prijs. Vindt u dat te duur? Prima. Dan zoekt u verder. Gaat u voor datzelfde doel en heeft u het passende budget? Dan kunnen we van start.

Uw ideeën concreet maken?

Laten we kennismaken. We stemmen de verwachtingen af en krijgen al snel duidelijk of en hoe ik uw plannen kan uitwerken. Van tekening tot een offerte, van uitmeten tot plaatsen, u kunt alvast rekenen op mijn persoonlijke betrokkenheid en mijn vakmanschap.

Contactpagina
© 2024 Dieker Maatwerk Interieur | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Door Doreen | Technische realisatie Sieronline B.V.